Teclado Rápida

Teclado Rápida 2.56.57.1

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en kan gebruikt worden in alle sociale en communicatieve apps!

Voor een snelle en eenvoudige wijziging in uw toetsenbord, installeer Quick Keyboard! Je gaat deze combinatie van rood en zwart houden! Een mooie dag verder en gelukkig chatten! :)

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Quick Keyboard!

★ Ontdek de verschillende soorten van koele emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's, omdat we publiceren nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "als actieve thema Set" knop en selecteer het thema Quick Toetsenbord van de volgende pagina!

★ Snel Keyboard maakt gebruik van GO Keyboard. Als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Quick Toetsenbord installeren; Uw mening zal ons helpen om ons werk te verbeteren! En aarzel niet om ons te contacteren met eventuele suggesties of vragen die u heeft op het adres timmysuperstar@gmail.com!

Dit thema maakt gebruik van een gratis lettertype die kan worden gevonden op http://www.dafont.com/giorgio.font.

Teclado Rápida

Download

Teclado Rápida 2.56.57.1